Header image wsv1

Vanaf 15 juni is de haven weer toegankelijk voor passanten. Toilet en douche en zijn weer open. Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen zoals 1,5 meter afstand houden, geregeld handen wassen etc.

Google maps haven2

Beste gast,

U bent van harte welkom in de haven van watersportvereniging Maas en Waal in Heumen. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om met uw boot hier te overnachten.

Afmeren:
U kunt uw boot in eerste instantie afmeren aan de gastensteiger (naast de botenhelling). Mocht er aan die steiger geen plaats zijn, of als u langere tijd onze gast wilt zijn, dan kunt u gebruik maken van een van de lege boxen. Deze zijn kenbaar aan een groen schildje aan de steiger.

Liggeld:
Het tarief voor een passantenplaats bedraagt € 1,00 per meter bootlengte per overnachting.

Voorzieningen:
Het clubhuis is de hele dag geopend. Er is alleen bediening op zondagmiddag. In het clubhuis vindt u toiletten wc’s en een douche. Het tarief voor de douche is € 0,50. Aan de oostzijde van het clubgebouw is een afwasplaats (geen warm water). Uw huisvuil kunt u kwijt in de vuilcontainer.

Heumen:
Het dorp Heumen bevindt zich op ca 1 km afstand. Er is een cafetaria. U kunt gebruik maken van de fiets onder het afdak. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de havenmeester, tel: 06-19273922

Zie ook hier: contactgegevens. Wij wensen u een prettig verblijf in onze haven.