Google maps haven2

Beste gast,

U bent van harte welkom in de haven van watersportvereniging Maas en Waal in Heumen. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om met uw boot hier te overnachten, mits u zich houdt aan de coronarichtlijnen.

Afmeren:
U kunt uw boot in eerste instantie afmeren aan de gastensteiger (naast de botenhelling).

Liggeld:
Het tarief voor een passantenplaats bedraagt € 1,00 per meter bootlengte per overnachting. Informatie over de betaling treft u naast de ingang van het clubhuis aan.

Voorzieningen:
Het clubhuis is de hele dag geopend. Er is alleen bediening op zondagmiddag. In het clubhuis vindt u toiletten wc’s en een douche. Het tarief voor de douche is € 0,50. Aan de oostzijde van het clubgebouw is een afwasplaats (geen warm water). Uw huisvuil kunt u kwijt in de vuilcontainer.

Heumen:
Het dorp Heumen bevindt zich op ca 1 km afstand. Er is een cafetaria. U kunt gebruik maken van de fiets onder het afdak. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de havenmeester, tel: 06-19273922 (NB: belt u dit nummer NIET voor aanvragen van een ligplaats voor langere duur of gebruik van de helling: beide zijn namelijk niet beschikbaar!)

Zie ook hier: contactgegevens. Wij wensen u een prettig verblijf in onze haven.