In april nog geen opening van vaarseizoen wel eerste zeilwedstrijden op zondag 25 april 2021

Geplaatst op 18-04-2021  -  Categorie: Algemeen

Zoals jullie eerder is meegedeeld was het plan om op zondagmiddag 25 april 2021 in samenhang met de dan te organiseren zeilwedstrijd ook het vaarseizoen 2021 te openen.

Helaas zijn de door de rijksoverheid ingestelde beperkende maatregelen als gevolg van de COVID 19 pandemie nog steeds zodanig dat het jammer genoeg niet is toegestaan om publieksevenementen te organiseren. Ook mogen we onze horecavoorzieningen in het clubhuis en ons terras voor groepen van meer dan 2 personen nog niet openen. 

Dit betekent dat de opening van het vaarseizoen 2021 op 25 april 2021 geen doorgang zal vinden. Afhankelijk van de hopelijk toekomstige opheffing van beperkende maatregelen zal de opening van het vaarseizoen naar een latere datum worden verschoven. Zodra we meer duidelijkheid over de datum kunnen geven zullen we jullie informeren.

Om misverstanden te voorkomen: De onderlinge zeilwedstrijd op 25 april gaat met inachtneming van de COVID 19 voorschriften[1] wel gewoon door. Zeilers worden zoals gebruikelijk door de Coördinator zeilwedstrijden via de zeilersapp geïnformeerd. Zie voor de geplande onderlinge zeilwedstrijden: https://www.wsvmaasenwaal.nl/zeilwedstrijden

Met vriendelijke groet, het bestuur van Watersportvereniging Maas en Waal,

Maarten Verlinden - voorzitter & Kees Boot - secretaris

 

[1]    Per zeilvaartuig: Maximaal 2 personen op 1,5 meter onderlinge afstand tenzij uit hetzelfde huishouden, blijf thuis bij klachten en laat je testen.